Начало arrow Архив на новините arrow Август 2012 arrow Представяне на предложения за информационни центрове  
Представяне на предложения за информационни центрове Печат
24 август 2012

6-1Европейската комисия, чрез представителството си в България, започва процедура за подбор на организации, отговарящи на условията в настоящата покана за представяне на предложения за получаване на безвъзмездно финансиране за конкретна дейност и за техническа помощ, в замяна да бъдат домакини на центрове, които предоставят информационни услуги на широката общественост и са известни под общото наименование мрежа на информационните центрове „Europe Direct“ (“Europe Direct Information Centres Network”) за периода 2013-2017 г.

Мандатът на сегашната мрежа от информационни центрове за широката общественост "Europe Direct" изтича през 2012 г. и се предвижда трети мандат на мрежата за период от пет години (2013-2017 г.).

Одобрените кандидати ще получат от Европейската комисия годишни безвъзмездни средства за конкретна дейност, под формата на еднократна сума. В допълнение, Европейската комисия осигурява на персонала на центровете обучения, документация (информационни приложения, бюлетини и др.), онлайн платформа - интранет и възможности за мрежови контакти.

От своя страна, кандидатът трябва да осигури подходящо съфинансиране, за да изпълни изискванията по отношение на персонал, помещения и дейност на информационния център "Europe Direct" (Europe Direct Information Center).

Краен срок: 10 септември 2012 г.

Допълнителна информация интернет страницата за поканата

Източник: Представителство на Европейската комисия

 
Webdesign by Webmedie.dk Ny hjemmeside