Начало arrow Архив на новините arrow Декември 2011 arrow Комисар Кристалина Георгиева връчи сертификати на младежи-доброволци  
Комисар Кристалина Георгиева връчи сертификати на младежи-доброволци Печат
14 декември 2011

21Кристалина Георгиева, член на Европейската комисия, отговарящ за международното сътрудничество, хуманитарната помощ и реакцията при кризи, връчи сертификати на студенти-доброволци на специална среща в събота (26.11) в хотел "Шератон".
22На официално събитие, посветено на Европейската година на доброволчеството, комисар Георгиева направи презентация за политиката на ЕС за хуманитарна помощ и реакция при кризи и участва в среща-дискусия с европейските информационни мрежи и доброволците в комуникационните им дейности. Тя връчи сертификати на младежите от Team Europe Junior (младежки Екип Европа), които активно участват в комуникационната дейност на Представителството на Европейската комисия в България.
Екипът от 44 студенти бе създаден през февруари 2011 г. с отворен конкурс за презентации по европейски теми и ще продължи и за в бъдеще да участва в инициативи на Европейската комисия за популяризиране на европейската идея.

Източник: Представителство на Европейската комисия

 
Webdesign by Webmedie.dk Ny hjemmeside