Начало arrow Архив на новините arrow Декември 2011 arrow Комисар Кристалина Георгиева връчи сертификати на младежи-доброволци  
EUROPE DIRECT
Начало
Европейски избори
Новини
Събития
Текущи покани
Програми
Услуги на центъра
Въпроси
Контакт
Библиотека
Фотогалерия
Архив на новините
Видео
Аудио
Мисия възможна!
План "Юнкер"
Обща информация Обща информация
Новини
Медии
Инф. материали
Полезни връзки
Анкета
Използвали ли сте информационен център на Europe Direct наскоро? Искаме да чуем вашето мнение! Използвали ли сте информационен център на Europe Direct наскоро? Искаме да чуем вашето мнение!
Последни новини
Партньори
ГТТП - Приемна структура ГТТП - Приемна структура
Дарик Радио Габрово - медиен партньор Дарик Радио Габрово - медиен партньор
Вестник Вестник "100 Вести" - медиен партньор
GDPR
Декларацията за поверителност на личните данни на ГТТП
Комисар Кристалина Георгиева връчи сертификати на младежи-доброволци Печат
14 декември 2011

21Кристалина Георгиева, член на Европейската комисия, отговарящ за международното сътрудничество, хуманитарната помощ и реакцията при кризи, връчи сертификати на студенти-доброволци на специална среща в събота (26.11) в хотел "Шератон".
22На официално събитие, посветено на Европейската година на доброволчеството, комисар Георгиева направи презентация за политиката на ЕС за хуманитарна помощ и реакция при кризи и участва в среща-дискусия с европейските информационни мрежи и доброволците в комуникационните им дейности. Тя връчи сертификати на младежите от Team Europe Junior (младежки Екип Европа), които активно участват в комуникационната дейност на Представителството на Европейската комисия в България.
Екипът от 44 студенти бе създаден през февруари 2011 г. с отворен конкурс за презентации по европейски теми и ще продължи и за в бъдеще да участва в инициативи на Европейската комисия за популяризиране на европейската идея.

Източник: Представителство на Европейската комисия

 
Webdesign by Webmedie.dk Ny hjemmeside