Начало arrow Архив на новините arrow Януари 2011 arrow Одобрени проекти по процедура "Технологична модернизация в малки и средни предприятия"  
EUROPE DIRECT
Начало
Европейски избори
Новини
Събития
Текущи покани
Програми
Услуги на центъра
Въпроси
Контакт
Библиотека
Фотогалерия
Архив на новините
Видео
Аудио
Мисия възможна!
План "Юнкер"
Обща информация Обща информация
Новини
Медии
Инф. материали
Полезни връзки
Анкета
Използвали ли сте информационен център на Europe Direct наскоро? Искаме да чуем вашето мнение! Използвали ли сте информационен център на Europe Direct наскоро? Искаме да чуем вашето мнение!
Последни новини
Партньори
ГТТП - Приемна структура ГТТП - Приемна структура
Дарик Радио Габрово - медиен партньор Дарик Радио Габрово - медиен партньор
Вестник Вестник "100 Вести" - медиен партньор
GDPR
Декларацията за поверителност на личните данни на ГТТП
Одобрени проекти по процедура "Технологична модернизация в малки и средни предприятия" Печат
26 януари 2011

На сайта на ОП “Развитие на конкурентоспособността на българската икономика” са публикувани списък с проектни предложения, които покриват минималните изисквания за получен резултат от техническа и финансова оценка по процедура BG161PO003-2.1.06 "Технологична модернизация в малки и средни предприятия", предложени за финансиране в рамките на наличния бюджет по процедурата на стойност 97 425 075.30 лв./ 49 812 650.02 евро, и резервен списък с проектни предложения, за които не е достигнал финансов ресурс.

Сред тях са 7 предприятия от Габровска област. В категорията “малки предприятия” са финансирани проекти на четири предприятия с общо около 1,755 млн. лв., а в категория “средни предприятия” – три проекта с около 1,133 млн. лв. Почти 3% от отпуснатите финансови средства по тази процедура ще подпомогнат развитието на конкурентоспособността на икономиката в Габровоска област при успешно изпълнение на проектите.

 
Webdesign by Webmedie.dk Ny hjemmeside