Начало arrow Архив на новините arrow Май 2010 arrow Подбор на външни оценители по ОПРКБИ  
EUROPE DIRECT
Начало
Европейски избори
Новини
Събития
Текущи покани
Програми
Услуги на центъра
Въпроси
Контакт
Библиотека
Фотогалерия
Архив на новините
Видео
Аудио
Мисия възможна!
План "Юнкер"
Обща информация Обща информация
Новини
Медии
Инф. материали
Полезни връзки
Анкета
Използвали ли сте информационен център на Europe Direct наскоро? Искаме да чуем вашето мнение! Използвали ли сте информационен център на Europe Direct наскоро? Искаме да чуем вашето мнение!
Последни новини
Партньори
ГТТП - Приемна структура ГТТП - Приемна структура
Дарик Радио Габрово - медиен партньор Дарик Радио Габрово - медиен партньор
Вестник Вестник "100 Вести" - медиен партньор
GDPR
Декларацията за поверителност на личните данни на ГТТП
Подбор на външни оценители по ОПРКБИ Печат
18 май 2010

6На 11 май 2010 г. Министерство на икономиката, енергетиката и туризма - Управляващ орган на Оперативна програма „Развитие на конкурентоспособността на българската икономика" 2007-2013 чрез дирекция „Европейски фондове за конкурентоспособност", обяви конкурс за подбор на външни оценители, които да бъдат включени в списъка с физически лица – външни оценители, които могат да участват в Оценителни комисии за провеждане на процедури за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по приоритетни оси 1 и 2 (с изключение на област на въздействие 2.3 „Въвеждане на енергоспестяващи технологии и използването на възобновяеми енергийни източници”) на Оперативна програма „Развитие на конкурентоспособността на българската икономика” 2007 - 2013.

Краен срок за подаване на документите – 15 календарни дни от датата на публикуване на обявлението за подбор на външни оценители.
Документи и изисквания за кандидатстване във връзка с обявения конкурс за подбор на външни оценители, които да бъдат включени в списъка с физически лица – външни оценители, които могат да участват в Оценителни комисии за провеждане на процедури за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по приоритетни оси 1 и 2 (с изключение на област на въздействие 2.3 „Въвеждане на енергоспестяващи технологии и използването на възобновяеми енергийни източници”) на Оперативна програма „Развитие на конкурентоспособността на българската икономика” 2007 -2013.

Източник: http://www.ibsme.org

 
Webdesign by Webmedie.dk Ny hjemmeside