Начало arrow Архив на новините arrow Януари 2010 arrow Обществен диалог: покана за регистрация  
Обществен диалог: покана за регистрация Печат
07 януари 2010

4За създаването на редовен диалог и сътрудничество с гражданите и гражданските организации, Съветът за управление на средствата от Европейския съюз създава постоянна работна група за обществен диалог.

За участие в нея, гражданите и гражданските организации е необходимо да се регистрират на е-mail адрес: Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва ДжаваСкрипт поддръжка за да го видите , като посочат съответно трите си имена или името на организацията (съгласно съдебната регистрация), лице за контакт (трите имена), адрес за кореспонденция, телефон и e-mail.

Списъкът на регистрираните участници ще се публикува на портала www.eufunds.bg и ще се актуализира всяка седмица. Работната група няма да провежда присъствени заседания. Консултациите и дискусиите ще стават по електронен път.

Регистрираните участници в работната група ще получават проектите на нормативни документи, свързани с процеса на усвояване на средствата от ЕС, за да могат да изразят своите предложения и коментари по тях. Те ще получават и редовна информация за състоянието на отделните оперативни програми. Участниците ще могат също да задават дневния ред на работната група като поставят теми и проблеми за обсъждане, чрез изпращането им на е-mail адрес: Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва ДжаваСкрипт поддръжка за да го видите . Обобщените предложения и коментари ще бъдат публикувани всяка седмица на www.eufunds.bg за продължаваща дискусия.

Секретариат на работната група, подпомагащ и организиращ функционирането й, ще бъде Централният информационен офис по управление на средствата от Структурните фондове и Кохезионния фонд на ЕС.

Източник:  www.eufunds.bg

 
Webdesign by Webmedie.dk Ny hjemmeside